Esquí de fons

Gina del Rio guanya i Irineu Esteve acaba tercer a l'Etoile des Saisies

Gina del Rio va endur-se la victòria a la cursa de 20 quilòmetres i Irineu Esteve va acabar en tercer lloc a la prova de 40 quilòmetres de l’Etoile des Saisies, última cita de la Marathon Ski Tour 2023, circuit de curses de llarga distància de França.

Totes dues curses es disputaven amb sortida massiva, i Del Rio va dominar la prova femenina de 21 quilòmetres amb autoritat, ja que va completar el recorregut amb un temps de 48’22”3, superant en gairebé sis minuts la francesa Marine Gachet, i en 6’45” Florence Doussiere. Pel que fa a la prova masculina de quaranta quilòmetres, la victòria va ser per al gal Gérard Agnellet, que va fer un temps d’1 h 25’53”9, superant en només 1”1 el seu compatriota Simon Perruche, i en 4”2 Irineu Esteve, que va finalitzar a tocar de la victòria.

Amb aquesta cursa, l’equip de fons de la Federació Andorrana d’Esquí va posar el punt final a la temporada.