natació

Dues finals dels nedadors de la FAN al Campionat d'Espanya

Nedadors de la FAN.

Els nedadors de la Federació Andorrana de Natació (FAN) van aconseguir dues finals com a resultats més destacats al Campionat d’Espanya Open absolut i Campionat d’Espa­nya júnior celebrat a Palma de Mallorca, esdeveniment preparatori pensant en un dels principals objectius del curs, els Jocs dels Petits Estats de Malta de final de maig.

Bernat Lomero va aconseguir classificar-se per a la final A dels 50 metres papallona, en què va finalitzar en vuitena posició, mentre que Patrick Pelegrina va disputar la final B dels 100 metres braça, en què va acabar en la quinzena plaça. De la seva banda, Tomàs Lomero va quedar a poques centèsimes també d’entrar a la final dels 50 metres papallona. A més, Kevin Teixeira va nedar les proves júnior, aconseguint el tretzè lloc als 800 metres lliures com a resultat més destacat.