El VPC vol el títol català contra el Barça

En cas de victòria l’equip andorrà disputarà la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B espanyola

L'equip tricolor afronta aquesta tarda els partit més important del curs.VPC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El VPC Andorra afronta aquesta tarda, a les quatre a les instal·lacions de la Foixarda, a Barcelona, el partit més important del curs, la final de la Divisió d’Honor Catalana, contra el Barça Rugby Blau. Així, els tricolors disputen la final de la categoria en el primer any jugant a la competició catalana i busquen, a banda del títol, la possibilitat de lluitar a la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B, categoria ja sota el paraigua de la Federació Espanyola.

El tècnic de l’equip, Dani Raya, es mostra molt il·lusionat i explica que “només tinc ganes que arribi l’hora del partit. Hem treballat molt bé durant la setmana, i els jugadors estan molt motivats i amb moltes ganes”. En declaracions als canals oficials del club, el tècnic del VPC assenyala que la clau de l’èxit de poder arribar a la final ha recaigut en “la cohesió que hi ha hagut en el grup durant tota la temporada. Hem tingut uns jugadors que han entrenat molt bé, s’han implicat molt i poder tenir un grup tan ampli i que treballa tan bé facilita molt la situació”. A més, l’entrenador andorrà destaca “l’assimilació del sistema de joc, que s’adapta perfectament a les característiques de cada jugador i aquest també ha estat un factor molt positiu”. Per a un altre membre de l’staff tècnic, Alain Bonell, el partit d’aquesta tarda té un punt especial. “És el meu primer any com a entrenador i arribo a la primera final. És la culminació de tota la feina que hem fet durant la temporada. Un partit així provoca molt estrès, però també molta emoció”, comenta. Paul Alieu, el tercer membre del cos tècnic, reconeix que els darrers dies “hi ha hagut una mica de nervis entre els jugadors i és normal. És una final i molts no estan acostumats a disputar partits com aquest, però segur que tot anirà bé”.

El VPC Andorra accedeix a la final després de quedar primer de grup a la lliga regular i de superar el Químic ER a les semifinals disputades la setmana passada a Prada de Moles.

tracking