Esquí

Roger Puig tanca el gegant de Copa d'Europa en tercera posició

Cande Moreno millora punts FIS

Roger PuigFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Finals de la Copa d’Europa de Fageralm Forstau, Àustria, han celebrat avui el gegant. Roger Puig ha aconseguit la tercera posició, i s'ha posicionat líder de l’overall quan només falta la cursa d’eslàlom de demà.L’andorrà ha marcat el millor temps a la primera mànega, per davant dels austríacs Markus Salcher i Nico Pajantschitsch. A la segona mànega, però, ha perdut posicions i per tant, ha finalitzat tercer.D’aquesta manera, Roger Puig ha tancat la Copa d’Europa de gegant en quarta posició.

Demà es disputa l’eslàlom per finalitzar la Copa d’Europa, en la qual l’andorrà està lluitant per aconseguir l’overall. L’andorrà és líder amb 445 punts, pels 365 que suma l’austríac Pajantschitsch i 304 del noruec Marcus Nilsson.

Cande Moreno millora punts FIS

LesOrres, França, ha celebrat avui una doble jornada de supergegant.Primerament,s'ha disputat el supergegant dels Nacionals de França, onCandeMoreno ha estat5ª; després ha estat la cursa FIS, amb laCande6a.CandeMoreno ha aconseguit millorar punts FIS. L'andorranahaestat5aamb 1.04.84, a1.53de la guanyadora, que ha estat la francesaTessaWorleyamb 1.03.31. Per la seva part.

Al segon supergegant, una cursa FIS, Moreno ha quedat 6a amb 1.05.15, a1.04de la millor, que ha estat la francesa KarenSmadjaClement, que s'ha imposat amb 1.04.11. En aquesta cursa, l'esquiadora andorrana ha marcat43.23punts, que milloren els seus actuals45.55.

Amb els43.23punts que ha marcat avuiCandeMoreno, tanca la temporada rebaixant els seus actuals45.55. Aquests 43.23 faran mitjana amb els41.76que va fer a la passada Copa d'Europa de Narvik, quan va ser10a.

tracking