Copa del món

Joan Verdú 15è al gegant de les finals

Ha tornat a sumar punts per la general de la Copa del Món

Joan Verdú GS Finals WC SoldeuAlexis Boichard Agence Zoom

detail.info.publicated
Soldeu

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú ha finalitzat en 15a posició al gegant de les finals de la Copa del Món de Soldeu i el Tarter en una jornada històrica per a l'esquí del país, amb la primera presència d'un esquiador nacional en unes finals. En un matí festiu a la pista Avet de Soldeu amb les graderies plenes, Verdú ha acabaten 19è lloca la primera mànega, arrencava amb el dorsal 20, i ha sortit a assegurar la presència a la segona baixadadegut aldesgast de la neu.Finalmenthacreuatal líniade meta amb un temps d'1'11"03, a3"17del millor registre, obra deMarcoOdermatt.

A la segona baixada, l'esquiador arrencava el sisè amb unes millors condicions de neu, i ha aconseguit el millor temps un cop hacreuatla línia d'arribada (ha acabat sent sisè de la segona mànega).Finalmentha acabaten 15è llocamb un temps de2'22"99, a3"35del vencedor de la prova, MarcoOdermatt. Amb el 15è lloc, a més, ha sumat els 16 últims punts de la temporada a la Copa del Món (a les finals puntuen només els 15 primers i no pas els30) i tanca la seva primera temporadacompletaal circuit mundial amb un total de 100 punts a la general.

La pista Avet ha presentat un ambient espectacular en una jornada històrica per l'esport del país, amb ple a les graderies i tot elmónanimant a Joan Verdú. De fet, l'esquiador ha admès estar emocionat després de la cursa.

tracking