Esquí

Top 10 de Roger Puig en la Copa del Món de Cortina

Gina del Rio ha estat tercera en l'esprint de les finals de la Copa d'Europa de Dobbiaco

Roger Puig avui a la Copa del Món de CortinaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig ha tancat avui la seva participacióen laCopa del Món de Cortina amb un últim eslàlom on ha marcat eltretzècrono. L'andorrà s'ha col·locat així aldesèlloc en la classificació final WC, segons informa laFAEen nota de premsa. En la cursa d'avui, Puig ha marcat elsisètemps a la primera mànega, i en la segona, quan estava aconseguint dels millors temps, ha caigut al mur final. Tot i això, l'esquiador s'ha aixecat i ha pogut finalitzar la cursa, perdent bastant temps però finalitzant al 13è lloc.

L'eslàlom d'avui ha estat per al francèsArthurBauchet, que ha guanyat amb molta diferència respecte a la resta. Abans de la caiguda, Puig estava fent un temps que l'hauria situat a mig segon del podi,segons la federació.

Del Rio, tercera a l'sprint de la Copa d'Europa

Les finals de la Copa d'Europa deDobbiaco, a Itàlia, han començat avui amb un tercer lloc per a Gina delRioen la cursa júniord'esprint. L'andorrana es manté així segona a la general. DelRios'ha quedat a només 1,14 segons perdarrerede les italianesNadineLaurenti Iris de Martin. Dissabte i diumenge serà el torn per a les proves de distància, amb la cursa de 10 quilòmetres enlliuredemà i la de 10quilòmetres persecucióen clàssic el diumenge.

Gina del Rio, tercera a l'esprint de les finals de la Copa d'Europa de Dobbiaco

tracking