Recepció de la flama dels Jocs Special Olympics

La delegació andorrana rebrà dissabte la torxa olímpica

Cerimònia d'inauguració dels Jocs Special Olympics de la Seu d'Urgell i Andorra la Vella del 2018SFG/JAVILADOT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andorra la Vella rebrà dissabte el pas de la flama olímpica dels Jocs Special Olympics 2023. La torxa sortirà de la Seu d'Urgell i arribarà a les 17.30 hores al Parc Central de la capital, des d'on els esportistes d'Special Olympics Andorra començaran el recorregut fins a la plaça Lídia Armengol, segons informa el comú. A l'arribada a la plaça, el cònsol major David Astrié rebrà el foc olímpic, juntament amb Jordi Mora, president d'Special Olympics Andorra; Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, i Sergi Grimau, president d'Special Olympics Catalunya.

En una cursa de relleus, la torxa recorrerà el passeig del riu per arribar fins a l'Estació nacional d'autobusos. En la desfilada de la torxa participaran una quinzena d'esportistes, amb el suport del rider Roger Turné per obrir el recorregut.

Setze atletes i dos entrenadors andorrans participaran als jocs, que tindran lloc entre el 30 de març i el 2 d'abril a la ciutat catalana de Granollers. Fins al dia d'inici de la competició la torxa recorrerà catorze ciutats catalanes. Andorra la Vella i la Seu d'Urgell són els encarregats d'oficiar la sortida de la torxa després d'haver estat la seu dels darrers Jocs Special Olympics el 2018.

tracking