Tret de sortida al Mundial de Boí amb vuit andorrans

La competició s’estrena avui amb la modalitat d’esprint

Adrià Bartumeu serà l'únic representant sènior de l'equip.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’estació catalana de Boí Taüll acollirà avui l’estrena del Campionat del Món d’esquí de muntanya amb la participació de vuit corredors del país. La representació de la FAM (Federació Andorrana de Muntanya) estarà formada per Adrià Bartumeu com a únic competidor sènior; Oriol Olm, Lea Ancion i Marc Casanovas com a atletes sub 20, i Miquel Naudi, Max Palmitjavila, Xavi Celades i Adrià Isal (aquests dos últims no pertanyents a l’equip nacional i membres del club No Limits) com a participants de la categoria sub 18. De la seva banda, qui no podrà ser-hi finalment és Marcel Prat, per incompatibilitat amb els estudis.

El Campionat del Món va arrencar ahir amb la cerimònia d’obertura i les primeres proves arribaran avui amb la modalitat d’esprint, amb la participació de set dels esportistes de la federació, tots menys Oriol Olm, a peu de pistes de Boí Taüll a 2.055 metres. Demà hi haurà la segona cursa amb la vertical, amb els vuit corredors de la FAM, en un traçat que tindrà l’inici a peu de pistes de l’estació catalana i el final al coll de Roies, a 2.520 metres, amb un recorregut amb un desnivell de 570 metres positius.

Després de la jornada de descans de dijous, la competició es reprendrà divendres amb la prova per equips, sense Andorra. Els esquiadors de la FAM tancaran la seva participació amb la cursa individual de dissabte, amb recorreguts diferents en funció de la categoria, i amb els relleus de diumenge, que disputaran Oriol Olm i Lea Anción.

tracking