L'FC Andorra buscarà avui rellançar la dinàmica a Santander

L’equip tricolor, més alleujat, visita El Sardinero per enfrontar-se a un impredictible Ràcing

L'FC Andorra buscarà avui rellançar la dinàmica a Santander

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Alleujat després de superar l’Sporting a l’Estadi Nacional i trencar una seqüència de cinc derrotes consecutives i quatre partits sense veure porteria, l’FC Andorra afronta aquesta tarda a El Sardinero de Santander (16.15 h) una bona prova per determinar cap a on tendirà l’equip. Amb la zona de descens a sis punts, els tricolors podrien donar un cop a la taula important en cas de superar el Ràcing.

L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, va explicar que “és un partit especial perquè ens han guanyat les dues darreres vegades. És un equip agressiu, que colla bé i amb futbolistes que estan en un gran moment”. A més va afegir que “amb el nou entrenador [José Alberto López] el Ràcing es troba en una dinàmica una mica més positiva. Sabem què ens trobarem i ens sentim forts per competir bé”. Sarabia va reconèixer que el grup necessitava la darrera victòria, l’aconseguida contra l’Sporting, perquè “noto que l'equip s'ha recuperat i hi ha jugadors més conscienciats. Sabem on hem de posar el focus, estem amb ganes i ens sentim capacitats per poder fer un gran partit”. El següent pas, ara, és retrobar-se amb el triomf lluny de l’Estadi Nacional, un fet que no es produeix des del mes de novembre quan l’Andorra va guanyar l’Eivissa a Can Misses per 0 a 1. “Som un equip força reconeixible, fiable, tant a casa com a fora. Tenim convicció en tot allò que fem i fora de casa no he notat que l'equip hagi baixat el nivell i s'hagi superat. Sempre hem estat a prop de guanyar i això és el que volem tornar a fer. Cal controlar-ne els detalls i tenir aquest puntet d'inspiració que ens faci portar-nos un bon resultat”, va remarcar Sarabia. Del Ràcing, el tècnic tricolor va exposar que “ens trobarem un equip agressiu, que ens pressionarà i quan li toca defensar replegat és un dels equips que ho fa millor perquè té solidaritat i compromís. A més, té certs jugadors que ara es troben en un bon moment”.

RÀCING, MÉS FIABLE A CASA

L’equip càntabre, tot i la seva irregularitat, es troba en el procés d’acabar de definir la seva identitat amb José Alberto López, que ha dirigit el Ràcing en els darrers vuit partits amb resultats desiguals. En plena celebració del 110è aniversari, el tècnic asturià va comentar de l’FC Andorra que “ha guanyat la possessió als seus rivals en tots els seus partits, i segurament ens la torni a guanyar, però el meu objectiu no és guanyar la possessió, sinó el partit, que és el realment important”. També va afegir que l’equip tricolor “és un equip que et sotmet i que et pot generar inquietud perquè té molt la pilota”. Petxarromán és dubte pel partit contra el Ràcing per un cop i Álex Valle, que ha estat aquesta setmana concentrat amb la selecció espanyola sub-19, ja es troba a Santander. Els lesionats de llarga durada com Dani Morer, Martí Vilà i Adri Vilanova segueixen sense poder jugar.

tracking