Àxel Esteve acaba en 38a posició a l'eslàlom del Campionat del Món

L’esquiador clou la participació andorrana a Courchevel Méribel 2023 a prop del Top-30

Àxel Esteve, durant l'eslàlom.AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Àxel Esteve va finalitzar en 38a posició a l’eslàlom del Campionat del Món d’esquí alpí de Courchevel Méribel 2023. L’esquiador de la FAE arrencava amb el dorsal 49 de 100 participants, i va fer el 41è millor temps a la primera mànega, amb un registre de 49”75, a 1”19 del millor temps. A la segona, Esteve va aconseguir el 37è millor crono, a 3”53 del triomf, acabant en la 38a posició final, a 5”44 del vencedor de la prova, el noruec Henrik Kristoffersen.

Després de la cursa, l’esquiador va manifestar que “estic content, era una pista molt exigent, el traçat era molt complicat, però he donat el màxim”. Va afegir que “abans de començar la cursa l’objectiu era el Top 30, però en acabar la primera mànega hem vist que era un objectiu molt ambiciós tenint en compte el meu dorsal”. Va cloure que “hem de continuar el camí que portem ara, ho hem demostrat en Copes d’Europa i FIS, ara tornem a les Copes d’Europa i hi anirem amb tot”. Per la seva banda, el director d’esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, va assenyalar que “el balanç és positiu, encara ha de seguir el seu camí en la Copa d’Europa, intentant agafar els 30 com va fer l’altre dia”.

D’altra banda, Cande Moreno va ser 33a, i Jordina Caminal, 48a i amb millora de punts, a la Copa d’Europa de descens de Crans Montana, a Suïssa. A més, Isabella Pérez i Èric Mitjana van imposar-se al paral·lel sub-16 disputat a la pista Àliga del Tarter, a davant d’Emma Ledesma i Jan Visa, respectivament.

GINA DEL RIO ACABA QUARTA A LA COPA D'EUROPA JÚNIOR

Gina del Rio va ser quarta a la prova de 10 quilòmetres de la Copa d’Europa júnior, quedant a 54 segons de la primera posició i a 21 segons del podi. Per la seva banda, Carola Vila va ser 12a a la cursa sènior de 20 quilòmetres, a gairebé cinc minuts de la primera posició. El tècnic Xabier del Val va destacar que “estem molt contents de la cursa que ha fet Gina perquè continua millorant en clàssic”. Va agregar que “el 12è lloc de la Carola està bé, i està contenta, tot i que primer no tenia bones sensacions”.

tracking