L'FC Andorra es juga avui trencar la mala ratxa

L’FC Andorra rep l’Sporting de Gijón amb l’objectiu de trencar la mala ratxa de cinc derrotes consecutives

L'FC Andorra es juga avui trencar la mala ratxa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Avui és el dia. L’FC Andorra necessita trencar la mala ratxa de cinc derrotes consecutives a la lliga (i un únic triomf en deu partits) per no seguir acostant-se perillosament a la zona baixa de la classificació, i l’oportunitat de fer-ho arriba amb la visita de l’Sporting de Gijón (16.15 hores, Estadi Nacional). Tot i que els asturians són també en un mal moment i tenen només un punt més que els homes d’Eder Sarabia, guanyar no serà fàcil, com ja s’ha demostrat en visites anteriors a casa d’equips de la zona mitjana baixa com l’última, la del Saragossa, sense anar més lluny. Els tricolors, com ja van comentar des del vestidor dimecres, esperen que la consecució de la Copa Catalunya contra el Badalona Futur doni l’empenta necessària a l’equip per fer net a nivell mental, i per sumar una victòria per tranquil·litzar els ànims i començar a posar terra pel mig amb les posicions de descens.

El tècnic tricolor, Eder Sarabia, va referir-se als ànims de l’equip després d’aconseguir el títol de Copa Catalunya. Va assenyalar que “encara que sembli un títol menor, ens ha donat un puntet diferent per canviar la dinàmica, tenir més energia, creure’ns-ho una mica més, celebrar, i que hi hagi alegria al vestidor”, i va agregar que “ens entrenem bé, la gent s’està recuperant, estem preparats per fer un gran partit, i tenim clares les coses que hem de fer”. Sobre el rival, l’Sporting de Gijón, l’entrenador basc va afirmar que “estem preparats per a totes les versions del rival, que juguin directes, que puguin combinar més des de dins... Tenim clares quines són les alternatives que poden proposar, però estem enfocats en nosaltres, hem d’anar polint detalls, seguir insistint, i esperar també tenir una mica de sort”. Finalment, el tècnic va fer també referència a l’estat anímic de l’equip després de les cinc der-rotes seguides, i va destacar que “si miréssim els resultats diríem, buf, però és veritat que en molts partits hem estat més a prop de guanyar o d’empatar perquè hem fet moltes coses bé”.

Viatge accidentat

La primera visita de l’Sporting de Gijón a Andorra va tenir un viatge accidentat, i és que l’equip asturià tenia previst volar a Barcelona a primera hora del matí per arribar després al Principat, però no va poder-ho fer perquè un tècnic de cabina de passatgers va posar-se malalt. A causa d’aquesta circumstància, l’avió havia de reduir la seva capacitat, i l’equip no va poder volar al matí. Finalment, els asturians es van entrenar a la seva ciutat esportiva i van viatjar en xàrter a la tarda.

Més enllà d’aquesta circumstància, el tècnic, Miguel Ángel Ramírez, va analitzar el duel i va manifestar que “l’FC Andorra té un model de joc molt clar que respecto i que m’agrada perquè compartim idees i visions”, i va agregar que “es tracta de veure com podem fer-los mal”. A més, va afirmar que “no lluitarem contra l’FC Andorra per tenir la possessió, sinó per tenir més ocasions de gol”.

OFERIMENT DE LA COPA CATALUNYA

L’FC Andorra oferirà la Copa Catalunya a l’afició després d’haver aconseguit el títol dimecres al camp del Badalona. És previst que els aficionats que ho desitgin puguin fer-se una foto amb el trofeu, i abans del partit, els capitans l’entregaran al públic. D’altra banda, tots aquells que vagin disfressats a l’estadi rebran un val per obtenir patates fregides del restaurant McDonald’s, gràcies a Pyrénées, un dels patrocinadors de l’entitat. A més, hi haurà també un concurs, i la millor disfressa de totes s’endurà una pilota signada per tota la plantilla tricolor.

tracking