Verdú, fora al gegant del Mundial

L'esquiador ha fet un interior i ha anat per terra

Joan Verdú va obtenir un gran resultat en la disciplina de paral·lel.GIOVANNI AULETTA / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú no ha pogut completar el gegant del Mundial de Courchvel Meribel 2023 després de fer un interior a l’inici del recorregur. L’esquiador arrencava amb el dorsal 21 de 100 participants, i marcava el 19è temps al primer dels parcials. Poc després, però, en un gir a dretes ha fet un interior i ha anat per terra sense poder completar la cursa. Dels cent participants només 64 han aconseguit finalitzar la prova.

Verdú ha manifestat després de la cursa que estava "decebut amb aquesta caiguda ala primera mànega" i ha assenyalat que "avui era dia de guerra, estava molt gelat i exigent, però havíem preparat el terreny". I ha afegit que la costat "una mica, després he trobat un millor feeling i intentant empènyer fort a cada corba a una d'aquesta he anat al terra". L'esquiador ha assegurat que "ha de pair aquesta situació, però ens refarem, ara preparem les carreres que venen com cal".

Verdú se centra ara en la Copa del Món de gegant, on li resten tres curses per classificar-se per les finals de la Copa del Món de Grandvalira. Dissabte vinent competirà a Palisades Tahoe (Estats Units) i l’11 i 12 de març tindrà dues curses a Kranjska Gora, a Eslovènia.
tracking