Tercera plaça d'Oriol Olm a la Copa del Món juvenil

L’esquiador es penja el bronze a la vertical en categoria sub-20

Oriol Olm en el tercer lloc del podi de la prova disputada a Itàlia.FAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Olm va pujar al podi amb una tercera posició a la primera prova de la temporada de la Copa del Món juvenil d’esquí de muntanya. L’esquiador de la FAM (Federació Andorrana de Muntanyisme) va ser tercer a la cursa vertical sub-20 a Itàlia amb un registre final de 19’13”, a 33” del vencedor de la prova, que va ser l’austríac Nils Oberauer. Davide Sambrizzi va ser segon.

Després de la cursa, Olm va manifestar que “estic molt rebentat, però content dels resultats”. Va afegir que “amb l’equip hem fet un gran cap de setmana, hem estat units, hem fet bones curses, i d’aquí els resultats, i és molt motivador de cara al Campionat del Món de Boí Taüll”.

Pel que fa a la resta de competidors de la federació, Marc Casanovas va disputar també la prova sub-20, acabant en 16a posició, a 1’53” de la victòria. També en sub-20, però a la cursa femenina, Lea Ancion va ser 11a, a gairebé tres minuts del triomf, mentre que entre els competidors sub-18, Max Palmitjavila va acabar en vuitena posició, i Miquel Naudi va ser 18è, acabant a 1’37” i 2’21”, respectivament, del triomf.

La següent cita de la Copa del Món juvenil es disputarà entre el 17 i el 19 de març a Villars-sur-Ollon (Suïssa).

tracking