Esquí

Cande Moreno acaba 22a al descens del Mundial

Roger Puig ha estat 8è al segon supergegant de la Copa del Món de Saalbach

Cande Moreno en la competició d'avuiChristophe Pallot / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno ha finalitzat en 22a posició el descens del Campionat del Món de Courchevel Méribel 2023. L'esquiadora arrencava amb el dorsal 24 de 29 participants, i ha arrencat bé, marcant el 15è millor registre al primer dels parcials, però poc a poc ha anat perdent un pèl de temps després de cometre un petit error. Al final, l'esquiadora de la FAE ha fet un registre d'1'30"15, a 2"12 de la suïssa Jasmine Flury, que s'ha proclamat campiona del món, acompanyada al podi per l'austríaca Nina Ortlieb, i la també helvètica Corinne Suter.

Així doncs, Cande Moreno tanca la seva priemera participació a un Mundial absolut amb la 18a posició de la combinada, la 22a del descens, i sense poder acabar el supergegant, i ara tornarà a centrar-se en la Copa del Món, on reapareixerà a finals de mes amb un supergegant i un descens a Crans Montana (Suïssa). Pel que fa al Mundial, la propera setmana entren en escena les disciplines tècniques amb Joan Verdú disputant les qualificacions de paral·lel el dimarts, i la possible final el dimecres. La seva prova predilecta, el gegant, se celebrarà el divendres. A més, el dissabte es farà la qualificació d'eslàlom i diumenge la cursa, on Andorra tindrà un representant amb Àxel Esteve o Àlex Rius, a falta de la decissió final de la FAE.

Puig, 8è al segon supergegant de la Copa del Món de Saalbach

El segon supergegant de la Copa del Món de Saalbach ha acabat amb Roger Puig en 8a posició. L'andorrà s'ha mostrat satisfet per la cursa, en "una disciplina que sembla que se'ns està donant molt bé", amb una baixada "amb alguns errors i coses que s'han de corregir", però "bastant fluida i bona".

Roger Puig en en supergegant d'avui

tracking