Mundial de Courchevel Méribel

Cande Moreno no acaba el supergegant del Mundial

L'esquiadora s'ha saltat una porta a la meitat del recorregut

Cande Moreno poc abans de la sortida a l'entrenament de descens, ahir.Alain Grosclaude / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cande Moreno no ha completat el supergegant del Mundial de Courchevel Méribel 2023 després de saltar-se una porta a la meitat del recorregut. L'esquiadora de la FAE ha arrencat bé amb agressivitat a la part alta de la pista, situant-se 19a al primer parcial, però posteriorment ha perdut temps i era 29a al següent punt cronometrat. En un dels revolts del tram mig del circuit, Cande ha marxat llarga i s'ha acabat saltant una porta, quedant-se sense opció de completar el recorregut. La victòria al supergegant ha estat per la italiana Marta Bassino, que s'ha proclamat campiona del món, seguida per Mikaela Shiffrin i Cornelia Huetter.

Moreno se centrarà ara amb el descens, amb el segon i tercer entrenament demà i divendres, i dissabte disputarà la cursa d'aquesta especialitat per tancar la seva primera participació en un Campionat del Món.

Roger Puig, 13èa la Copa del Món de descens

Roger Puig ha disputat el descens aSaalbach (Àustria) la Copa del Món de velocitaten la qual l’andorrà ha estat 13è, segons informa la FAE en un comunicat. La cursa s’ha celebrat, a més, a la pista en què es competirà en els Campionats del Món que se celebraran, al 2025, precisament a l’estació austríaca.

L’esquiador andorrà ha completat un bon descens tot i que a la zona del devers del primer mur ha anat molt avall i fora de línia, la qual cosa l’ha fet no recuperar la línia fins dues portes després, perdent massa temps. La resta de la baixada l’ha completat amb un bon esquí, tot i que segons han explicat des del seu staff, amb detalls per continuar millorant, segons destaca la federació.

Aquest descens arribava avui després dels dos entrenaments d’aquesta disciplina que van tindre lloc ahir. A les dues baixades va marcar el 14è temps.

Puig a Salbaach

tracking