El MoraBanc no falla a Torrelavega (62-80)

Els triclors s'imposen a l'Alega Cantàbria, i sumen el 17 e triomf del curs

El tècnic Natxo Lezkano donant instruccions als jugadorsAlega Cantàbria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

ElMoraBancAndorra ha sumat la 17 a victòria de la temporada després d'imposar-se per 62-80 a la pista delGrupoAlegaCantàbria.

El duel ha arrencat amb els locals més endollats, però els tricolors han pogut capgirar-lo ràpidament i tancar el primer quart 20-23. La bona dinàmica s'ha seguit al segon període amb elMoraBancmarxant vuit amunt (20-28), però llavors ha arribat l'habitual desconnexió que ha fet queel Cantàbriaes posés 33-29 per davant. El matx ha entrat en un intercanvi de cops d'on han sortit beneficiats els tricolors, que guanyaven 35-36 al descans.

A la represa, després d'un tram d'imprecisions aun costat i l'altre, ha estat elMoraBancqui s'ha mostrat més còmode sobre el parquet, i ha pogut marxar vuit punts per davant igualant la màxima diferència de la primera meitat, però els locals no s'han donat per morts,ni de bon tros, i s'han posat a cinc 51-56 a falta de l'últim període. Un 2-10 de sortida delMoraBanca l'últim període amb l'equip movent bé la pilota i augmentant la màxima diferènciafins als13 punts (53-66) i ha fet rendir-se els locals davant d'unMoraBancque ja no ha deixat escapar el triomf, i ha sumat una victòria més al sarró.

tracking