Repte de categoria per l'Andorra al camp del Granada

L’FC Andorra visita Los Cármenes, feu inexpugnable d’un Granada amb dues cares

Repte de categoria per l'Andorra al camp del Granada

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Superat l’episodi de les decisions del VAR i la viralitat de les explicacions del tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, després de la derrota contra l’Albacete, l’equip tricolor s’enfoca en el seu proper repte. Un de majúscul, el de l’Andorra al Nuevo Los Cármenes contra el Granada, el millor equip de tota la Segona Divisió a l’escalf de la seva afició –12 victòries en 10 partits i dos empats– i el segon pitjor quan s’allunya del recinte de Zaidín-Vergeles. Aquesta dualitat ha allunyat el conjunt andalús de l’ascens directe i, fins i tot, ara es troba setè i fora del play-off. “Segurament no estan en el seu millor moment i la nostra visita, n’estic segur, no els transmet tranquil·litat perquè estem sent un equip molt fiable i que compromet els seus rivals tant dins com fora”, va apuntar Sarabia.

L’Andorra arriba enrabiat però reivindicatiu. Només un triomf als darrers set partits fa que el quadre tricolor vulgui mostrar convenciment i arguments i l’inexpugnable Los Cármenes no deixa de ser, potser, el millor aparador. “Ells tenen la pressió i l’obligació d’estar a dalt i, lògicament, parlem d’un camp molt complicat”, va afegir el tècnic basc. A més Sarabia va apuntar que el Granada té “força varietat tàctica i estem preparats per a tot. La nostra idea és ser valents i agressius. Un rival difícil de controlar els 90 minuts, però l’equip està mentalment preparat”. A les baixes per lesió de llarga durada d’Adrià Vilanova i Martí Vilà s’hi afegeix la de Pastor i la sanció del mateix Eder Sarabia, expulsat al partit contra l’Alba: “No sé on m’asseuré ni on veuré el partit, però Jon i Manu [López i Torres, els seus entrenadors adjunts] tenen un 100% d’efectivitat. L’any passat ja els va tocar dues vegades i vam guanyar els dos partits. Tenen 100% d’efectivitat”.

GRANADA, UN EQUIP GRAN

Més enllà de la seva fiabilitat quan juga al Nuevo Los Cármenes, el Granada és un dels transatlàntics de la Segona Divisió. L’equip de Paco López exhibeix un ventall de jugadors molt contrastats i de nivell de Primera Divisió, com Callejón, Melendo, Jorge Molina, el lateral dret Ricard Sánchez –ex del Atlètico de Madrid i format a la pedrera del Barça– o la joia del seu planter, Bryan Zaragoza. De fet, el Granada és un dels equips que va perdre la màxima categoria la temporada passada i té el màxim golejador de segona, Myrto Uzuni, amb 11 dianes, de tornada. L’entrenador, Paco López, va comentar que l’FC Andorra “és un equip peculiar en el sentit que no hi ha gaires equips, per no dir-ne cap, que juguin com ells”. En aquest sentit, va afegir que “és molt difícil treure’ls la pilota, tenen molta paciència i és un equip molt perillós i molt atrevit”.

tracking