15è lloc d'Irineu Esteve a Les Rousses

Carola Vila ha estat 36a a la prova femenina

Irineu Esteve a la Copa del MónNordic Fotos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

IrineuEsteve ha finalitzat en 15a posició a la Copa del Món de Les Rousses (França), a la cursa de deu quilòmetres lliures amb sortida esglaonada. El fondista de laFAE, com és habitual, ha anat de menys a més, ja que era 47è al primer punt cronometrat, i ha anat pujant fins a entrar al Top-15. Esteve ha acabat la cursa amb un temps de22'07"3, a40"8del vencedor de la cursa, el noruecHaraldOestbergAmundsen. Amb aquest resultat, l'esquiador ha sumat 52 punts a la general de la Copa del Món.

A la cursa femenina, Carola Vila ha acabat en 36a posició de 38 esquiadores en el seu retorn a la Copa del Món després d'haver encetat la temporada centrada en la Copa d'Europa, el que suposa el seu tercer millor resultat al circuit mundial. La fondista ha fet un temps de26'42"7, a2'33"9 de la vencedora, la suecaEbbaAndersson.

Irineu Esteve disputarà diumenge la seva segona cursa a Les Rousses, els 20 quilòmetres clàssics amb sortida massiva, mentre que Vila no ho farà per preparar la següent Copa del Món, el proper cap de setmana a Itàlia.

tracking