Xavi Cornella, segon al primer eslàlom FIS d'Engelberg

Xavi Cornella, ahir.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Xavi Cornella va signar el segon lloc i una important millora de punts FIS al primer eslàlom FIS disputat ahir a l’estació suïssa d’Engelberg. L’andorrà va ser segon amb un crono d’1’25”32, a només 0”05 del guanyador, el suís Emric Corthay (1’25”27).

Cornella va fer una bona primera mànega en què se situava tercer, mentre que a la segona va marcar el segon millor temps. L’andorrà, a més, va marcar 27,67 punts quan en tenia 35,02 en l’última llista de la FIS. “A la primera mànega sortia molt endavant i he sabut aprofitar el dorsal”, va explicar Cornella, que va afegir que “a la segona s’ha marcat una mica més la pista perquè havia quedat tercer a la primera mànega i a la segona sortia el 28, però he sabut esquiar el forat i al final ha sortit un resultat molt positiu”. Àlex Rius, que aconseguia guanyar la primera mànega, va fer a la segona el 13è crono en cometre una errada.

Per part seva, Íria Medina va ser 11a al gegant FIS d’Alleghe, gràcies a una bona remuntada a la segona mànega. L’andorrana va acabar amb 2’08”71, a 4”50 de la guanyadora, la italiana Ilaria Ghisalberti.

tracking