Lezkano fa una valoració positiva de la primera volta

El tècnic adverteix que el segon tram de curs serà més dur

Lezkano, al partit de divendres al Poliesportiu.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tècnic del MoraBanc Andorra va fer una valoració positiva de la primera volta de l’equip tricolor i va assenyalar que “acabant 15-2 el balanç és molt bo, hem perdut dos partits en pistes on a principi de temporada ja creus que pots perdre i hem estat sòlids a casa”. A més, va afegir que “la mala notícia és que amb 15-2 no anem primers”.

En aquest sentit, l’entrenador va fer referència al Palència, i va destacar que “són en un nivell extraordinari tota la primera volta, molt sòlids, han tirat endavant tots els partits ajustats, i jugaran la final de la Copa a casa”.

Pensant en el futur, Lezkano va advertir que la segona volta serà més dura i va afirmar que “la segona volta serà més complicada perquè ens coneixem tots i tot-hom ja s’hi juga coses, i això farà que tots els partits siguin molt difícils, tal com ja ens va passant últimament”.

Finalment, el tècnic va referir-se a la final de la Copa Princesa d’Astúries. Va destacar que “jugar-la és una bona notícia per a nosaltres perquè és un partit que ens agrada, segur que ens ho passem bé i que hi haurà un gran ambient”.

tracking