Cande no acaba el descens de Cortina

L’esquiadora de la FAE queda fora al final del recorregut i avui competirà en supergegant

Cande Moreno, durant el descens d'ahir a Cortina d'Ampezzo.Alain Grosclaude / Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno no va poder completar la segona Copa del Món de descens disputada ahir a l’estació de Cortina d’Ampezzo (Itàlia). L’esquiadora, que divendres havia estat 34a, va arrencar amb el dorsal 38, va marcar el 23è millor temps al primer parcial, i va pujar fins al desè lloc al segon dels punts cronometrats del traçat italià, però finalment no va poder completar el recorregut a la part final. La victòria va ser per a l’eslovena Ilka Stuhec, seguida per la noruega Vickhoff Kasja Lie i la italiana Elena Curtoni. A la general de descens, Moreno es manté amb els 10 punts aconseguits a St. Moritz, però baixa un lloc, fins a la 38a plaça.

Moreno tancarà avui el triplet de proves del circuit mundial a Cortina d’Ampezzo amb un supergegant a partir de les 11.30 hores, mentre que la propera cita de la Copa del Món en descens no arribarà fins a final de febrer, després del Mundial de Courchevel-Meribel, amb la disputa de la prova de Crans Montana, a Suïssa.

Medina, 'out' al mundial

Íria Medina no va poder completar el gegant del Campionat del Món júnior que s’està disputant a St. Anton, Àustria. L’esquiadora de la FAE va completar la primera mànega en 27a posició, a 2”80 del millor temps, obra de la canadenca Britt Richardson. A la segona mànega arrencava amb el quart dorsal, però al segon parcial va anar fora i no va poder completar la cursa. Carla Mijares, que en un primer moment era a la llista d’inscrites, no hi va participar finalment.

Precisament, Mijares serà la representant següent a competir, i ho farà dimarts vinent amb la disputa de l’eslàlom.

CANCEL·LAT EL SUPERGEGANT DE ROGER PUIG PEL VENT

El supergegant del Campionat del Món d’Esquí Paraalpí va suspendre’s ahir a causa del fort vent. Les condicions meteorològiques estan complicant l’arrencada de la cita, que té lloc a Espot, ja que, fins ara, Puig no ha pogut debutar, perquè dijous i divendres es van suspendre els entrenaments de descens, i ahir tampoc no es va poder fer el supergegant. Si les condicions ho permeten, el supergegant es farà a les 13.00 hores, i posteriorment es faria l’eslàlom per completar la combinada.

tracking