Derrota de l'FC Andorra a Burgos (2-1)

Almpanis ha avançat els tricolors, però els locals han remuntat a la segona meitat

Adrià Altimira.FC Andorrra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra ha perdut per 2-1 al camp del Burgos en un duel en què s'havia avançat a la primera meitat gràcies a un gol d'Almpanis i ha tingut opcions per augmentar la renda al marcador, però els locals han acabat capgirant el marcador a la represa amb un xut que ha rebotat en un defensa tricolor, i un altre des del punt de penal.

El duel ha arrencat bé pels tricolors, amb unes opcions d'Almpanis i Moha només començar, mentre que el Burgos semblava perdut, i un tir llunyà de Valcarce que Lizoain ha atrapat sense problemes ha estat l'única arribada dels locals a la primera meitat. Els triclors seguíen dominant i Bakis ha intentat sorprendre a Caro amb un tir des del seu propi camp, i poc després ha arribat el gol tricolor. Pampín ha combinat amb Almpanis i ha deixat la pilota per Moha, que ha posat una pilota interior al grec perquè superés a Caro amb una picadeta.

A la represa, els tricolors han arrencat millor i han tingut el segon, primer amb un tir de Valera que ha tret Caro, i després amb un cop de cap de Pampín que ha marxat fregant el travesser. Però a partir d'aquí, el Burgos ha fet un pas endavant i ha pogut empatar amb un pel de fortuna, i és que un tir d'Elgezabal des de la frontal ha tocat en un defensa tricolor, i això ha sorprés a Lizoain, que no ha pogut fer res per evitar l'1-1. Els locals han seguit en busca del gol, i l'han acabat trobant des del punt de penal després de que el VAR assenyalés unes mans d'Alti dins de l'àrea. Curro no ha fallat des dels 11 metres, i els burgalesos s'han situat 2-1. Els tricolors han anat en busca de l'empat, però sense gaire clarividència, més enllà d'una ocasió de Carlos Martínez al temps afegit que ha tret Caro amb una gran intervenció, i els tricolors han acabat caient a El Plantío.

L'FC Andorra no tornarà a jugar fins el dilluns següent, quan l'Albacete visiti l'Estadi Nacional a les 21.00 hores.

tracking