Esquí paraalpí

Cinquena posició de Roger Puig a l'eslàlom de la Copa del Món

L’esquiador iguala el millor resultat de la seva carrera esportiva en una cursa del circuit mundial

Roger Puig, a Suïssa.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va acabar en cinquena posició a l’eslàlom de la Copa del Món d’esquí paraalpí celebrat a l’estació suïssa de Veysonnaz. Després de dues vuitenes posicions en gegant, el paraesquiador de la FAE va tornar a superar-se acabant en cinquè lloc, un resultat que iguala el seu millor resultat al circuit mundial, i que suposa el segon Top-5 de la seva carrera esportiva.

Puig va tancar la primera mànega amb el novè millor registre a 1”83 del millor temps, obra del local Robin Cuche, però a la segona va millorar fins a acabar en cinquena posició. El paraesquiador va cloure les dues baixades amb un registre final d’1’37”77, a 4”23 del vencedor, que va ser el suís Cuche, acompanyat al podi pel nord-americà Thomas Walsh i el francès Jordan Broisin.

Després de la cursa, Puig va manifestar que “estem supercontents amb el resultat d’avui, la primera mànega ha estat bona però ha faltat una mica de push, i a la segon n’hem tingut més i hem aconseguit el cinquè temps de la mànega per ser cinquens”, i va agregar que “igualo el millor resultat de la meva carrera esportiva, així que estic molt content amb la cursa”. De la seva banda, el tècnic Pol Aguilà va assenyalar que “estem contents d’aquesta setmana i hem assolit l’objectiu de fer dos Top-7”.

Puig afrontarà ara un altre dels grans objectius de la temporada, el Mundial que se celebrarà a Espot entre el 19 i el 29 d’aquest mes de gener.

tracking