El MoraBanc guanya a Ourense i jugarà la final de la Copa Princesa (62-72)

Els tricolors s'han imposat als gallecs en un duel sentenciat al tercer quart

El MoraBanc guanya a Ourense i jugarà la final de la Copa PrincesaFernando Galindo

El MoraBanc Andorra ha superat al Club Ourense Baloncesto per 62-72 i s'ha classificat per disputar la final de la Copa Princesa d'Astúries contra el Zunder Palència. Amb la victòria, a més, els tricolors mantenen el frec a frec amb els castellans a la lliga, i se situen a un triomf dels palentins.

Els triclors han manat des de l'inici, i han arribat a manar per nou punts al primer quart, tot i que al segon, l'Ourense ha fet un pas endavant i s'ha arribat a situar per davant (23-21), tot i que els homes de Natxo Lezkano han arribat al descans manant 32-33. A la represa, però, el duel s'ha acabat amb el 4-21 de sortida pel MoraBanc que ha deixat ja el partit ja encarrilat i gairebé sentenciat amb el 36-54, tot i que els gallecs no s'han donat per vençuts i s'han situat a set punts a l'inici de l'últim període (47-54) després d'un triple de Jose Nogués, i a cinc, a falta de tres minuts i mig pel final del partit, però els triclors no s'han deixat sorprendre, i han acabat tancant una victòria importantíssima.