ESQUÍ

Íria Medina finalitza 22a a Kronplatz

Top 10 de Nerea Fernandez a la FIS júnior d’snowboardercross

Nerea Fernandez a l'estació d'IsolaFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Íria Medina ha estat 22ª aKronplatz on es disputava l’última cursa dels Nacionals d’Haití en la disciplina de gegant, segons informa la FAE en un comunicat. En aquest sentit, l’esquiadora andorrana ha fet una primera mànega en què ha acabat lluny a més de dos segons (26ª), però a la segona haaconseguit marcat el 12è temps amb una pèrdua de menys d’un segon (0.94) i això li ha permès guanyar posicions per acabar 22ª amb un temps total de 2.33.39, a 3.93 de la guanyadora, la búlgara Luisa Bertani (2.29.46).

Medina ha marcat 46.56 punts, molt a prop dels seus actuals 46.37.

Top 10de Nerea Fernandez a la FIS júnior

La rider de l'Andorra Freestyle Club (AFC), Nerea Fernandez Antequera, va participar els passats 6 al 8 de gener a dues curses FIS júnior d’snowboardercross a l’estació francesa d’Isola 2000, segons informa la FAE en un comunicat.

Les dues curses es van desenvolupar en el mateix circuit que les curses de l'Europa Cup del 6 i 7 de gener, amb una participació de riders internacionals, entre les quals destacava la francesa Lea Casta (3ª a la Copa del Món a 2 Alpes aquesta mateixa temporada). Així, en la primera cursa Nerea, va assolir la 9ª posició final, i el segon dia la 17ª amb unes curses consistents en condicions meteorològiques difícils. En total va aconseguir uns 50 punts FIS.

La temporada continuarà amb la participació en diferents curses FIS, tant a Andorra (cap de setmana de l’11 i 12 de febrer els Nacionals d’Andorra de Freestyle de Big Air i Slope Style), com a España en les fases Copa Movistar SBX de Baqueira i Formigal per les riders Nerea Fernandez i Elia Pascuet.

La Copa del Món de St Anton es redueix a dos supergegants

La Copa del Món de velocitat de St Anton, on es troba Cande Moreno, finalment comptarà amb dues úniques curses de supergegant, segons assenyala la federació. Avui estava previst un entrenament de descens, però finalment tampoc no s’ha pogut celebrar.

Les dificultats amb la neu a l’estació austríaca han provocat que les curses del cap de setmana, que estava previst que fossin un descens i un supergegant, finalment passin a ser dos supergegants.

Pròxima Copa del Món de gegant per a Verdú, a Schladming

Els problemes amb la neu a Europa estan afectat a la majoria de calendaris i previsions de preparació de la majoria de disciplines de neu, i no ha estat menys a la Copa del Món de gegant. La cursa prevista per a Garmisch el 29 de gener es va cancel·lar aquesta setmana, i ja hi ha data i lloc nou: 25 de gener, a Schladming.

Després d’una setmana d’incertesa en què la FIS confirmava la suspensió de la cita alemanya de Garmisch, la federació internacional ha establert ja una cursa substituta. Serà a Schladming, a Àustria, el dimecres 25 de gener. La FAE destaca que d’aquesta manera, i sempre si no hi ha cap canvi d’última hora o durant les pròximes setmanes, la Copa del Món, a més de la cita austríaca, tindrà les de Estats Units (Palisades Tahoe, 25 de febrer), Eslovènia (Kranjska Gora, 11 i 12 de març), i les finals d’Andorra (Soldeu, 18 de març).

tracking