39a posició d'Irineu Esteve a la cursa dels 15 quilòmetres clàssics

Irineu Esteve, a la cursa d'ahir.MODICA / NORDIC FOCUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve va tancar la penúltima etapa del Tour de Ski amb un 39è lloc a la cursa de 15 quilòmetres clàssics amb sortida massiva disputada a Val di Fiemme. El fondista va completar el recorregut amb un temps total de 41’42”2, a 1’45” del vencedor, que va ser el noruec Johannes Hoesflot Klaebo, en una cursa en què va tenir una caiguda al final de l’última baixada que li va fer perdre posicions. A falta de l’última etapa de la competició, la pujada a Alpe Cermis, que es farà avui, a la cursa de 10 quilòmetres lliures amb sortida massiva, Esteve ocupa el 41è lloc a la general, a 7’11” del líder Klaebo.

Després de la cursa, el tècnic de la FAE, Joan Erola, va manifestar que “tot i que no ha corregut amb les millors condicions físiques, crec que ha fet una cursa bastant bona”.

D’altra banda, Gina del Rio va tornar a demostrar el seu bon estat de forma amb un segon lloc a l’esprint júnior de la Copa d’Europa d’Oberstdorf, resultat que la va situar primera a la general. En categoria absoluta, Carola Vila va caure als quarts de final, mentre que Quim Grioche no va entrar a la fase final. Tots tres disputaran avui la cursa de 20 quilòmetres clàssics.

tracking