Segona derrota del MoraBanc Andorra (73-66)

Els triclors han caigut en un mal partit a Alacant

Segona derrota del MoraBanc Andorra (73-66)HLA ALACANT

El MoraBanc Andorra ha sumat la segona derrota de la temporada després de caure per 73-66 a la pista de l'HLA Alacant en un partit gris en què els homes de Natxo Lezkano no han arribat a anar en cap moment per davant al marcador, tot i mantenir-se vius fins al final.

Els tricolors han anat a remolc des de l'inici, amb els locals jugant còmodes i arribant a agafar 11 punts de marge al primer quart (17-6), tot i que una reacció del MoraBanc ha fet que els homes de Lezkano tanquessin el període 19-16. Tot seguit, el MoraBanc ha seguit acostant-se al marcador arribant a empatar el duel 23-23, però una nova desconnexció ha fet que el duel arribés 40-31 al descans.

A la represa, el MoraBanc ha tingut els seus pitjors minuts i ha vist com els locals marxàven 16 amunt (49-33), però els triclors, han tret l'orgull liderats per Speight i Rubio per tancar el tercer quart 55-51. Al tram final del partit, els tricolors s'han arribat a acostar a un punt gràcies a una cistella de Maric (62-61), però quan el més calent era a l'aigüera, l'Alacant s'ha mostrat millor, i s'ha endut la victòria de manera merescuda.

Els tricolors seguiran com a líders a l'espera del partit que demà a la tarda enfrontarà a Estudiantes i Palència.