BÀSQUET LEB OR

Prova de foc del MoraBanc per obrir l'any

L’HLA Alacant apuja molt les accions a la seva pista i és un rival sòlid, molt dur i incòmode

Prova de foc del MoraBanc per obrir l'any

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Natxo Lezkano acostuma a ser un tècnic força convincent a l’hora d’avisar dels perills del rival. Va donar la sensació, abans del viatge cap a Alacant, que el tècnic del MoraBanc Andorra portava molt interioritzat que el conjunt alacantí pot donar-los un ensurt, i dels grans, si els tricolors no posen tota la carn a la graella. La 15a jornada de la LEB Or, la primera de l’any natural 2023, sol ser sempre perillosa i amb un punt més d’exigència. A més, cal tenir en compte que el Zunder Palència, el principal perseguidor del MoraBanc en aquesta primera volta, visita Magariños per jugar contra l’Estudiantes, un fet que fa més cabdal el triomf dels tricolors a Alacant.

L’entrenador del MoraBanc Andorra, Natxo Lezkano, va posar l’accent en el fet que tothom es troba molt centrat en el que queda –el més imminent, Alacant– i no en el que s’ha fet: “Ningú mira la classificació. Anem amb molt de compte i sempre respectant tothom perquè sabem que podem perdre qualsevol dia a qualsevol pista i no perdem temps escoltant les veus que diuen que bons que som i que bé”, va destacar. El tècnic del MoraBanc va argumentar que l’Alacant és un bloc sòlid, sobretot a la seva pista, i que “és un equip amb jugadors importants que saben el que és pujar de categoria i és un equip que juga a un ritme altíssim, que t’exigeix molt a nivell mental”. A més, va apuntar Lezkano, “l’Alacant sap molt bé a què juga, té un rebot ofensiu letal, fa molts punts de segons esforços i és un dels equips que imprimeix més ritme de la lliga”. L’entrenador va exposar que “anem preparats per un partit dur i igualat, que no hem de perdre abans del minut 40, que sempre pot passar, i que s’haurà de lluitar fins al final”.

Lezkano va reconèixer que els alacantins, pel que s’ha vist a les darreres jornades de lliga, “estan acostumats a finals de partit indefinits i, potser, nosaltres no”. En aquest sentit, l’entrenador basc va avançar que, aquests tipus de finals d’infart “es començaran a donar molt més ara que els que hem vist a la primera volta perquè els equips ja saben què es trobaran i estan a un altre nivell. Costa moltíssim tirar endavant un partit i hem d’estar preparats per a tot”. Tobias Borg segueix sent l’única absència per lesió en les files del MoraBanc Andorra.

tracking