L'FC Andorra rep l'Oviedo necessitat de victòria

Després d’encadenar quatre jornades sense guanyar, l’FC Andorra necessita obrir la segona volta i estrenar el 2023 amb un triomf

Ll'FC Andorra rep l'Oviedo necessitat de victòriaFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Tot i que les sensacions són molt bones i els missatges que emet l’FC Andorra no conviden a la preocupació, és cert que l’equip tricolor encadena quatre jornades de lliga –cinc partits comptant la derrota al camp del Llevant a la Copa del Rei– sense conèixer la victòria. Curiosament, des que Eder Sarabia va ampliar el seu contracte.

Una dada que no deixa de ser això, una estadística gairebé anecdòtica, tenint en compte que les derrotes han arribat per la mínima i en circumstàncies relativament estranyes i els altres dos partits es van facturar amb dos empats. Però l’equip i la competició viu dels punts i l’FC Andorra els necessita, vol ja tornar al carril de les victòries i fer-ho seria la millor manera de celebrar el nou any i el millor regal de Reis, tot i que amb un dia de retard. El grup de Sarabia tindrà davant el Reial Oviedo d’Álvaro Cervera per obrir la segona volta del campionat de Segona Divisió A. “Ja sabem el tros d’equip que són, un històric del futbol espanyol, i la plantilla que tenen, però volem i mereixem ja una victòria”, va introduïr Sarabia. El tècnic va comentar que a l’equip asturià “és molt complicat fer-li ocasions i gols, però nosaltres anem amb l’habitual convicció i confiança i estem preparats per a un ritme alt a l’inici de partit i per ser sòlids mentalment”. L’entrenador va afegir que era complicat prendre com a referència el partit d’anada al Carlos Tartiere, on l’Andorra es va estrenar a l’elit amb una victòria per 0-1 amb gol de Casadesús a l’afegit perquè “eren contextos diferents, jugaven a casa, tenien un altre entrenador [Jon Pérez Bolo] i els dos equips hem millorat respecte a aquella primera jornada. Serà un partit bastant diferent i crec que serem més dominadors”. Al tancament de l’edició del Diari, Petxarroman i Morer no tenien encara l’alta mèdica i es mantenia en dubte la seva inclusió a la convocatòria.

L’OVIEDO, AMB POC DESCANS

El Reial Oviedo aterra a Andorra amb les cames carregades i després de disputar, fa només 72 hores, una eliminatòria de Copa del Rei contra l’Atlètic de Madrid. El seu tècnic, Álvaro Cervera, va posar el crit al cel i va lamentar el poc descans que han pogut gaudir. “Algú s’ha de queixar, un partit en tan poques hores, amb un viatge tan llarg, no s’entén. No és normal jugar amb tan poc temps”. Sobre l’FC Andorra, només va tenir lloances. Cervera va subratllar que l’equip tricolor “té una forma molt bonica de jugar i els dona resultats. Molts equips ho intenten i ho entrenen, però l’Andorra és qui millor ho fa i ho porta a l’extrem”.

INICI DE LA CAMPANYA PER LA FIDELITAT

El partit contra el Reial Oviedo serà el primer inclòs en la campanya del club per premiar la fidelitat de l’aficionat tricolor. Els abonats que asisteixin als 11 partits que resten a casa, tindran un descompte del 50% del carnet el curs vinent.

tracking