L'FC Andorra es retroba amb la victòria (3-1)

Els tricolors s’han imposat a l’Oviedo amb dos gols d’Almpanis i un de Bakis

Un moment del partitFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra ha tornat a vèncer després de quatre jornades després d’imposar-se per 3-1 al Reial Oviedo amb dos gols de Christos Almpanis i un de Sinan Bakis. Els tricolors han dominat el partit de manera contundent, però han hagut de patir fins el final després del 2-1 visitant a falta de 15 minuts que ha acabat posant emoció al partit fins que el turc ha fet el definitiu 3-1 al temps afegit.

El duel ha arrencat amb el guió previst, amb els locals fent-se amb el domini de la pilota, però sense generar ocasions. Els tricolors han avisat amb una falta directa d’Alende que ha sortit fregant el travesser, i després amb una internada d’Almpanis per l’esquerra en què l’àrbitre ha assenyalat penal en primera instància, però després ha acabat traient la falta fora a instàncies del VAR. El grec ha estat dels més protagonistes des de l’inici, i poc després ha anotat el primer després d’uan gran jugada individual per l’esquerra en què s’ha anat centrant i ha superat a Braat amb un gran xut.

Amb el gol, els tricolors s’han anat trobant més còmodes, i han tingut el segon en botes d’una doble ocasió de Carlos Martínez i Alende en què han demanat penal sobre aquest últim que no ha sigut assenyalat. L’Oviedo, en el tram final, ha intentat acostar-se més a l’àrea de Lizoain, però sense ocasions clares, en un tram final de primera meitat marcat per la lesió d’Adri Vilanova, que ha hagut de deixar el terreny de joc. El duel anava encarat al descans amb l’1-0, però Almpanis ha pogut anotar el segon al temps afegit després d’aprofitar una passada enrere de Germán Valera després d’una gran jugada de l’extrem tricolor.

A la represa, l’Oviedo va avisar amb una arribada, però les opcions més clares van tornar a ser per a l’FC Andorra, amb dues accions de Valera, que no es va mostrar del tot encertat fruit també de dues bones intervencions del porter visitant Braat. El duel semblava mort, però l’estratègia, de nou, ha condemnat a l’FC Andorra amb una falta lateral que ha rematat Dani Calvo. Gairebé a la jugada posterior, Viti ha tingut l’empat, però el seu tir ha sortit fregant el pal, i posteriorment Obeng ha tingut també el segon en una falta lateral que ha tret Lizoain. Els tricolors, però, han sabut patir durant els moments calents, i Sinan Bakis, amb un golàs, ha pogut fer el 3-1 al temps afegit per certificar els tres punts.

tracking