L'FC Andorra vol fitxar un lateral esquerre

L’FC Andorra només incorporarà un lateral esquerre cedit fins a final de curs i no es preveu cap sortida més

La plantilla de l'FC Andorra no patirà més variacions que la sortida de Marc Fernández i l'arribada d'un lateral.FC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La confiança cega del tècnic de l’FC Andorra, Eder Sarabia, envers l’actual plantilla ha estat un dels motius, per no dir el més important, de la poca activitat en el mercat d’hivern de l’equip tricolor. Una de les màximes del tècnic basc, i que molts cops ha deixat palès en les seves compareixences públiques, és que si el que tens funciona, no hi ha motius per introduir-hi moltes variacions. A més, Sarabia ha defensat fins a la sacietat que un dels avantatges de disposar de 24 futbolistes titulars és, precisament, la capacitat de solucionar qualsevol imprevist amb els propis vímets i que els jugadors puguin fer un pas endavant i apujar el seu propi nivell.

I aquesta idea es respectarà fins al final de mercat a l’FC Andorra, que només té pressupostada una sola incorporació d’aquí al 31 de gener a les 23.59 hores, punt de tancament de la finestra de fitxatges d’hivern. Tot i els informes de la direcció esportiva i els oferiments a Eder Sarabia de la possibilitat d’incorporar algun jugador interessant, la negativa del tècnic i l’avinentesa general farà que els moviments siguin mínims. La lesió de llarga durada de Martí Vilà, tot i exposar algunes reticències i valorar si era necessari o no fer una incorporació, ha portat la direcció esportiva tricolor a pentinar el mercat buscant un lateral esquerre. Tot i disposar de Diego Pampín i que, en un moment donat, Mika Mármol podria actuar en aquest perfil, els tècnics i la direcció, encapçalada per Jaume Nogués, van arribar a la conclusió que seria interessant reforçar aquesta posició. Serà un futbolista cedit fins a final de temporada i la recerca, amb alguns noms subratllats ja en vermell, se centra en el mercat espanyol i en el portuguès. De fet, Dani Morer ja va aterrar al club provinent del Famalicao, equip del campionat lusità, un entorn que Nogués coneix i amb jugadors interessants. El que sí que es té molt definit és el perfil de lateral que lluiti la titularitat amb Pampín, ja que Sarabia defensa que “no volem el millor jugador, volem el més adequat al nostre estil” i en aquest sentit és evident que ha de ser un lateral llarg, amb recorregut, rendiment immediat, bon tracte de pilota i arribada a la linia de fons per centrar. En l’apartat de sortides i tot esperant la cessió de Pau Casadesús a un altre equip on trobi més minuts, principalment un Primera RFEF, només es reflectirà la coneguda de Marc Fernández, que va signar pel Nàstic de Tarragona i que, fins i tot, ja va debutar ahir en el partit de Copa del Rei que va jugar l’equip grana contra l’Osasuna. Altres jugadors de la plantilla amb menys minuts, com ara Moha, Marc Bombardó –que juga el juvenil del Nàstic Manresa– o Pastor seguiran vestint la tricolor.

tracking