Esteve va fer el 50è temps als 20 km persecució.NORDIC FOCUS

La segona i última jornada a Oberstdorf (Alemanya) –quarta del Tour de Ski– va deixar la recuperació de sis posicions que va aconseguir ahir Irineu Esteve després de la cursa dels 20km persecució. Si dimarts acabava la prova dels 10 km individuals en clàssic 46è a la general, ahir, tot i no trobar-se encara al 100% per uns problemes estomacals, va poder recuperar sis places i pujar, a falta de les proves de Val di Fiemme, a la 40a posició. Esteve va signar el 50è temps a la cursa dels 20 km persecució que tancava els dos dies programats a Oberstdorf. L’andorrà va marcar en meta un crono acumulat –sumat el temps perdut el dia anterior– de 43’38”4 a 2’02”6 del primer, mentre que en la cursa en si de 20 km va ser el 40è amb 41’34”4.

Esteve es troba ara en el 40è lloc a la classificació general del Tour de Ski, amb un crono total de 1h34’49”0, a 3’47”0 del primer classificat, el noruec Johannes Hoesflot Klaebo (1h31’02”0) i a 55 segons de la 30a plaça, que ocupa ara el suís Beda Klee (1h33’54’’,0).