Pere Rullán i Clàudia Tremps repeteixen triomf a la 3 Fronteres

Pere Rullán, Louis Dumas i Will Juillaguet, podi masculí.FAM

Pere Rullán i Clàudia Tremps es van imposar, per segon any consecutiu, a la 3 Fronteres Dynafit-Grandvalira, segona prova del calendari de la MoraBanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya. Amb sortida des del Cubil, arribada al pic del Montmalús i un desnivell positiu de 690 metres, Rullán va dominar la prova amb solvència i va invertir 32’36” per aconseguir la victòria. Louis Dumas i Will Juillaguet, amb uns temps de 33’14” i 33’38” respectivament, van completar el podi. En la categoria sènior femenina, Clàudia Tremps també va repetir victòria i va arribar al pic de Montmalús amb un crono de 39’50”. Laia Sebastià va ser la segona corredora en completar el traçat amb un temps final de 43’43” i Sissi Hinterreitner va tancar el podi femení amb un crono de 44’05”.

En la categoria sub-20, Lea Ancion va ser l’única participant de la federació amb un temps de 42’20” i, a més, va travessar la línia de meta en segona plaça. En la mateixa categoria masculina, Marc Casanovas va fer el millor temps amb 36’58”. En la categoria masculina sub-18, Max Palmitjavila es va imposar al circuit curt amb un temps de 28’43”.