Irineu Esteve acaba 59è als 10 km clàssics

L'esquiador no ha disputat al 100% la prova per una indigestió a la nit que li ha impedit descansar bé

Irineu Esteve ha finalitzat la cursa després de patir una indigestió a la nitModica Nordic Focus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Irineu Esteve ha aconseguit acabar la cursa dels 10 quilòmetres individuals en clàssic del Tour de Ski a l'estació alemanya d'Oberstdorf tot i no trobar-se "físicament dèbil", segons ha informat la Federació d'Esquí. L'entitat assenyala que el jove esquiador de fons andorrà ha patit "molt mala nit" a causa d'una indigestió que no li ha permès descansar bé per participar en la prova a ple rendiment.

Esteve ha finalitzat en 59è lloc, després de començar marcant el 75è temps al punt de control 2,1 km, i queda en la posició 46 de la general. El fondista té previst fer la cursa de 20 quilòmetres persecució.

L'entrenador d'Irineu Esteve, Joan Erola, ha destacat que l'esquiador ha vomitat durant la nit i ha arribat al matí amb males sensacions abans de la cursa "i possiblement en altres condicions no sé si haguéssim corregut, però sent el Tour, si volíem continuar, havíem de córrer". I ha remarcat que el jove fondista "s'ha defensat bastant bé, ha perdut dos minuts... tampoc no hem sigut gaire bons amb el material, no érem molt competitius avui".

tracking