ESQUÍ PARALPÍ

Puig es mostra satisfet per l'inici de curs i ja pensa en el Mundial

L’esquiador ja ha sumat diversos Top 10 a la Copa del Món, amb un setè lloc com a millor resultat

Roger Puig, a Soldeu.ORIGAMI FOTO / ÒSCAR RIUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Roger Puig va fer una valoració positiva de l’inici de temporada i ja mira cap a una de les grans cites del curs, el Mundial d’Espot que se celebrarà entre el 19 i el 29 de gener. En aquest tram inicial, l’esquiador ha sumat un podi a la Copa d’Europa i diversos Top 10 a la Copa del Món, destacant el setè lloc en eslàlom, i és per això que va manifestar que “estic contentíssim de l’inici de temporada, hem tingut moltes curses amb gairebé un mes seguit sense parar i hem aconseguit grans resultats, amb un podi a la Copa d’Europa i diversos Top 10 a la Copa del Món, destacant el setè a l’eslàlom”, i va afegir que “és una manera molt bona de començar la temporada i dona molta motivació per seguir”. Per Puig, els motius que expliquen aquestes bones actuacions són “la bona preparació física de l’estiu, a més també de l’estada d’un mes a Sud-amèrica, i aquesta preparació ajuda molt”.

Mirant al futur, a partir del 10 de gener serà a Suïssa per disputar noves curses de la Copa del Món (tres gegants i un eslàlom) i va admetre estar “molt motivat per encarar les curses que venen”, tot i que una de les grans cites del curs serà el Campionat del Món d’Espot, que se celebrarà entre el 19 i el 29 de gener. Sobre aquesta prova, va manifestar que “tinc moltes ganes de Mundial, i més aquí, al costat de casa”, i va afegir que “al Mundial l’objectiu seria un Top 10. Al de l’any passat es va fer en velocitat i a veure si enguany es pot repetir o millorar i tot”.

Després de la cita d’Espot hi haurà les últimes Copes del Món, i Puig va reconèixer que l’objectiu seria intentar repetir un Top 7 “perquè no sigui només un resultat d’una cursa puntual, sinó que sigui més estable”.

tracking