El MoraBanc Andorra venç i tanca l'any com a líder (79-60)

Els tricolors s’han imposat a l’Alimerka Oviedo

El MoraBanc Andorra venç i tanca l'any com a líder (79-60)Fernando Galindo

El MoraBanc Andorra tancarà l’any com a líder de la lliga LEB Or després d’imposar-se al Poliesportiu a l’Alimerka Oviedo per 79-60. En un duel lluitat gairebé fins a l’últim minut per part dels asturians, els homes de Natxo Lezkano s’han pogut acabar imposant i han sumat la 13a victòria del curs.

L’inici tricolor ha sigut dolent, arribant a perdre per 12 punts al tram final del primer quart (8-20), tot i que una bona reacció dels homes de Natxo Lezkano els ha permès arribar 22-24 al final del primer període. Els tricolors han intentat trencar el partit, però l’Oviedo, molt combatiu, ha respost a l’intercanvi de cops i ha marxat per davant 37-39 al descans.

Precisament entre temps és quan s’ha viscut un dels moments del partit, amb la pluja de peluixos per col·laborar amb la campanya de recollida de joguines impulsada pel periodista de RTVA Òscar Royo, en favor de Càritas.

A la represa, els tricolors han pogut marxar sis amunt (la màxima diferència), però els asturians han seguit aguantant tot i les embranzides tricolors. El +10 pel MoraBanc feia semblar que es trencava el partit, però de nou, una reacció visitant ha tornat a ajustar el marcador, però els homes de Natxo Lezkano han marxat 11 amunt al final del tercer quart (61-50). Els tricolors, poc a poc, han pogut acabar de tancar el partit a l’últim període tot i un lluitador Oviedo, i han acabat sumant el 13è triomf de l’any i fer un pas més cap al dur i llarg objectiu del retorn a l’ACB.

El MoraBanc Andorra tindrà ara un petit descans per celebrar el canvi d’any, i tornarà a l’acció el dissabte 7 de gener, quan visiti la pista de l’HLA Alacant, a partir de les 19.00 hores.