Del Rio, al centre, celebrant un dels triomfs aconseguits a Itàlia.FAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El treball de la Federació Andorrana d’Esquí en les diferents seccions dona els seus fruits i en el cas de l’esquí de fons no podia ser menys. Amb Irineu Esteve en ple auge en la seva carrera, el relleu de cara al futur sembla ja assegurat amb la presència de la jove Gina del Rio, que l’any que ve farà 19 anys i que està tenint un inici de temporada espectacular.

Esquiadora del Nòrdic Esquí Club, aquest inici de temporada ja ha sumat dues victòries a la Copa d’Europa júnior, on es va endur l’esprint i la cursa de 10 quilòmetres clàssics. A més, també va ser quarta a l’esprint de la Copa d’Europa júnior d’Àustria i sisena a la cursa de 10 quilòmetres. Aquests resultats s’afegeixen als de principi d’any, quan va tocar la medalla al FOJE (Festival Olímpic de la Joventut Europea) de Finlàndia, amb el quart lloc als 7,5 quilòmetres i en què va sumar un altre Top 10, amb la setena plaça a l’esprint.

La fondista explica que “no m’esperava aconseguir aquests resultats i estic molt contenta”, i afegeix que “soc aquí, al davant de la Copa d’Europa, gràcies a tot l’equip ho hem pogut aconseguir i ara l’objectiu és intentar mantenir-nos-hi”.

Després del bon inici de temporada, Del Rio ja pensa en el futur i assenyala que “ara toca descansar uns dies i començar a preparar els nous reptes i les properes curses, que seran després de Reis”. I és que la fondista tornarà a la competició entre el 6 i el 8 de gener amb la disputa de la Copa d’Europa júnior de Zwiesel, a Alemanya, amb un esprint, una cursa de 20 quilòmetres clàssics i una altra de 10 quilòmetres lliures.

tracking