El podi femení en la categoria sènior.FAM

La 21a edició de la Morabanc Copa d’Andorra d’esquí de muntanya va donar el tret de sortida amb la 26a Cronoescalada Nocturna CPA Pas de la Casa Grandvalira, de modalitat Vertical. Quasi una trentena de corredors van prendre part de la sortida i van completar un recorregut totalment vertical amb inici al poble del Pas de la Casa i arribada al Coll Blanc amb un desnivell de 420 metres. En categoria sènior femenina, Laia Sebastià es va imposar amb un crono de 22’24”. L’exesquiadora de la FAE Sissi Hinterreitner va ser segona amb un temps de 22’39” i Anna Albalat va completar el podi amb 23’59”. En categoria sènior masculina, Adrià Bartumeu es va imposar amb un temps de 17’13” i el van acompanyat al podi Felipe Bravo i David Prades, en segona i tercera posició.