El VPC Andorra es desfà amb comoditat del Lleida

L’equip de Dani Raya debuta amb victòria a la Divisió d’Honor

El VPC Andorra va aconseguir el primer triomf.VPC ANDORRA

El VPC Andorra va facturar amb una solvent victòria el seu debut a la Divisió d'Honor. El quinze de Dani Raya es va desfer de l'INEF Lleida per 14-49, en un partit que els tricolors van resoldre a la segona part i on es van mostrar molt efectius en atac.

Gregor McNeish va avançar al VPC amb un cop de càstig però els lleidatans van donar la volta a la situació amb dos assajos i dos transformacions que col·locaven un 14-3 favorable als catalans al minut 18 de partit. A partir d’aquí els tricolors es van alliberar i van poder arribar al descans ja amb avantatge gràcies a dos assajos, un de Galdric Calvet i un altre de Pedro Alvarado (14-21). A la segona part dos assajos més d’Adrià Calvó, un de Pep Arasanz, un altre de Bauti Álvarez i un de Leon Laguerre, i les tres transformacions de McNeish, van deixar el resultat definitiu. El VPC no tornarà a jugar fins al 22 de gener, a Prada de Moles i contra l’INEF Barcelona.