La Dynafit Andorra Skimo espera recuperar els 900 esquiadors

La participació es limita a aquesta xifra i s’espera tornar a dades prepandèmiques

Edició anterior de l'Andorra Skimo.DAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Dynafit Andorra Skimo celebrarà el 4 i 5 de març la setena edició amb l’objectiu de deixar enrere la pandèmia i recuperar les xifres del 2019, en què gairebé 900 participants van prendre part en la prova. La cursa d’esquí de muntanya per equips de dues o tres persones obrirà aquest vespres les preinscripcions i a partir del dia 21 podran fer-se les inscripcions. En total hi haurà cinc recorreguts, amb l’Ordino Arcalís Skimo 10 com a cursa reina, amb un total de 70 quilòmetres i 5.000 metres de desnivell positiu dividits en dues etapes entre Naturland i Grau Roig, i entre Grau Roig i Arcalís. També tindrà dues etapes la Naturland Skimo 8 amb 44 quilòmetres i 3.050 metres de desnivell. Aquestes dues curses tindran dos dies de durada, mentre que la Grandvalira Skimo 6 serà dissabte, i la Viladomat Skimo 2 i l’Altitud Skimo 4 es faran diumenge.

La cursa també canvia de patrocinador i s’uneix amb Dynafit, amb la voluntat d’internacionalitzar la prova. El responsable de l’empresa, Albert Carreras, va destacar que “veiem la possibilitat, sobretot per les entitats que li donen suport, que sigui una cursa perfecta al Pirineu per internacionalitzar-la més enllà d’Espa­nya i França”.

A més, el director tècnic de la cursa, Joan Turné, va confessar que la prova entrarà en un nou calendari de la Federació Internacional de “curses que s’han de fer com a mínim una vegada a la vida”.

tracking