L'FC Andorra arrenca un punt de Tenerife (1-1)

Carlos Martínez, autor del gol tricolor d'un partit marcat per la lesió de Martí Vilà

L'FC Andorra arrenca un punt de Tenerife (1-1)FC Andorra

L'FC Andorra ha aconseguit un valuós empat al Heliodoro Rodríguez davant el Tenerife (1-1), el segon consecutiu després de signar les taules la passada jornada a l'Estadi Nacional contra el Leganés. Carlos Martínez, de cap al minut 13, ha avançat als tricolors però Elady, fregant la mitja hora ha empatat per a l'equip canari. El partit, on l'Andorra ha estat millor en la primera part, ha quedat marcat per la lesió de Martí Vilà al minut 70. El lateral esquerra ha caigut tot sol mentre seguia una jugada, el genoll li ha fet un gir estrany i a falta de proves, l'acció no pintava gaire bé. L'equip tricolor, que porta dos empats seguits però quatre partits sense guanyar, no es conformava amb el punt i ha tingut alguna ocasió com per poder aconseguit la victòria. L'Andorra clou la primera volta del campionat i dimecres s'enfronta al Llevant a València en partit corresponent a la segona ronda de la Copa del Rei