Doble victòria d'Oriol Olm a la Copa de França

L’esquiador s’endú el triomf a l’esprint i a la cursa individual

Oriol Olm va guanyar dues curses.Méribel Sport Montagne

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Oriol Olm va sumar dues victòries a la cita de la Copa de França d’esquí de muntanya celebrada a Méribel en categoria sub 20. L’esquiador de la FAM va endur-se el triomf tant a la prova esprint com a la prova individual, i lidera actualment la general de la seva classe en la modalitat individual.

Olm va arrencar el cap de setmana dominant la modalitat d’esprint amb autoritat, i és que l’esquiador va fer el millor temps de la qualificació amb un registre de 2’50”649 (13 segons més ràpid que el seu perseguidor més immediat), i va seguir amb la mateixa actuació a les finals, on va tornar a ser el millor amb un registre de 2’51”418. A la cursa individual de l’endemà, Olm va repetir la victòria en un traçat que tenia un total de set pujades en un recorregut que era totalment forapista. L’atleta va endur-se el triomf amb autoritat, amb un temps final d’1 h 21’49”, acabant quatre minuts per davant de Clément Genot i cinc per davant de Jules Raybaud.

Després de les curses, Olm va destacar que “estic molt content, he guanyat en júnior i ara toca descansar per preparar les properes curses”.

Precisament la propera cita al calendari de la Copa de França d’esquí de muntanya està prevista per a aquest cap de setmana amb la disputa d’un esprint a Pyrénées 2000 dissabte vinent, i la celebració l’endemà d’una cursa vertical a l’estació de Cambre d’Aze que tindrà un recorregut amb un desnivell positiu de 750 metres.

tracking