Max Palmitjavila signa dues victòries a la Vall d'Àneu

Max Palmitjavila, al lloc més alt del podi.

Max Palmitjavila, amb dues victòries en la categoria sub-18, va ser l’esportista més destacat de l’equip andorrà de la FAM que va participar a la Copa d’Espanya d’esquí de muntanya, a la Vall d’Àneu. Palmitjavila va aconseguir imposar-se en la prova Sprint i ahir a la Vertical, completant els 1,8 quilòmetres de distància amb un crono de 18’54”. En la mateixa categoria, Miquel Naudi va completar la Vertical en 20’47”, assolint la 8a posició final i, en la sub-20, Lea Ancion va fer el mateix recorregut que els seus companys, amb un crono final de 21’53”, a només vuit segons de la segona classificada, la catalana Ares Torra.

En categoria sènior, Adrià Bartumeu va signar una molt bona prova aconseguint la 6a plaça general, amb un temps final de 31’02”.