Joan Verdú, fora a la primera mànega

L’esquiador andorrà va sortir de la línia quan estava fent un molt bon parcial a Val-d'Isère

Joan Verdú no va tenir sort a Val-d'Isère.A. Gorsclaude/ Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdú no va poder finalitzar el gegant de la Copa del Món de Val-d'Isère, ja que l'esquiador andorrà va sortir de la línia quan estava fent un molt bon temps al primer parcial.

L’andorrà va sortir amb molta intensitat però no va poder continuar en cursa en saltar-se una porta quan ja havia passat el primer sector amb un +0”24 que el situava amb el 12è crono de mànega. Verdú tornava a la competició després de la segona plaça aconseguida a la Copa d'Europa. Avui serà el torn, pel que fa a la representació andorrana a Val-d’Isère, d’Àxel Esteve en la disciplina d’eslàlom. La primera mànega serà a les 9.30 h i la segona a les 12.30 h.

PUIG, ‘OUT’ EN PARALPÍ

D’altra banda, ahir St. Moritz (Suïssa) va acollir una nova cita de la Copa del Món de paralpí, amb un segon eslàlom de la màxima competició mundial. Roger Puig, però, no va tenir la mateixa sort que aquests dies i no va poder completar la primera mànega. L’esquiador andorrà estava lluitant la mànega però al primer terç de l’últim mur es va quedar una mica enrere i va acabar perdent la verticalitat i va caure, tot i que l’incident no va tenir cap tipus de conseqüències.

Roger Puig va ser setè el divendres al primer eslàlom de la Copa del Món, un resultat que suposava el seu vuitè top 10 en el circuit mundial i el seu segon millor resultat de sempre.

Avui, l’esquiador andorrà té programada una nova cita, amb la disputa d’un tercer eslàlom d’aquesta Copa del Món de St. Moritz, amb la que quedarà tancada la participació.

tracking