El MoraBanc Andorra supera al Melilla en una excel·lent segona part (63-85)

L'equip tricolor suma la desena victòria i la sisena consecutiva amb un grans Luz i Maric

El base tricolor Micah Speight en una acció ofensiva, a MelillaMelilla Sport Capital

ElMoraBancAndorra ha agafat velocitat de creuer i envia un missatge als seus rivals cordant a Melilla la desena victòria de la temporada i la sisena consecutiva després d'una gran segona part (56-82). L'equip de NatxoLezkanono ha trencat el partitfins atornar de vestidors després de dos primers quarts on el conjunt d'ÓscarLata ha aconseguit mantenir a ratlla elMoraBancamb un gran encert des de fora -vuit triples- i aprofitant els moments de dubte en defensa. Un parcial de 22-40 a la segona part i amb el dictat d'un granRafaLuz(13),Andric(16) i Maric (16) els tricolors han arrodonit una victòria clau en la recerca de la Lliga ACB.