Joan Verdú es queda fora de la Copa del Món de França

La representació andorrana a Val d’Isère continua demà diumenge amb l’eslàlom, amb Àxel Esteve

Verdú a Val d'IsèreAlain Gorsclaude Agence Zoom

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Joan Verdúno ha pogut completar la primera mànega del gegant de la Copa del Món de Val d’Isère, a França, segons informa la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en un comunicat.L’andorrà ha sortit amb molta intensitat però no ha pogut continuar en cursa en saltar-se una porta quan ja havia passat el primer sector amb un +0.24 que el situava amb el 12è crono de mànega.

La FAE recorda que la representació andorrana a Val d’Isère continua demà diumenge amb l’eslàlom, amb Àxel Esteve al portilló de sortida. La primera mànega serà a les 9:30h i la segona a les 12:30h.

Roger Puig, out de la Copa del Món de Suïssa

Roger Puig també s'ha quedat fora al segon eslàlomde la Copa del Món de para alpí a Suïssa, segons informa la FAE, donat que no ha pogut completar la primera mànega.

L’esquiador andorrà estava lluitant la mànega però al primer terç de l’últim mur s’ha quedat una mica enrere i ha acabat caient, tot i que sense conseqüències. Roger Puig va ser ahir 7è al primer eslàlom WC, el que suposava el seu 8è top10 en Copa del Món i el seu segon resultat de sempre.

Gina del Rio puja al podi U20 a França

L’estació francesa de Bessans acull aquest cap de setmana les curses FIS i Copa de França amb l’equip júnior format per Gina del Rio i Quim Grioche, i també Carola Vila a la categoria absoluta. Divendres l’equip va sumar un nou podi amb la tercera posició de Gina del Rio en U20.

La FAE informa que ahir divendres als 10km individuals en clàssic on Carola Vila i Gina del Rio van acabar al top10 en la cursa U20 i sènior. De fet, Vila va finalitzar 5ª amb 36.43,1, a 58,9 de la vencedora, la francesa Alexiane Gauther (35.44,2), mentre que Del Rio va ser 8ª en la classificació final però va pujar al podi a la categoria U20 com a tercera classificada. Del Rio va marcar un temps de 36.58,9, a 1.14.7 de la vencedora.

Per la seva part, Quim Grioche va competir als 10km en la cursa també sènior i U20 i va ser el 48è final, i el 27è U20, amb un temps de 34.34,2, amb +4.53,9 respecte al guanyador, el francès Simon Vuillet (29.40,3).

tracking