Primer triomf per al VPC a la Divisió d'Honor Catalana

Un instant del partit.

L’equip femení del VPC va aconseguir la primera victòria de la temporada a la Divisió d’Honor Catalana després d’imposar-se per 8-29 a l’Inef Lleida.

El duel va arribar al descans amb empat a 5 després d’un assaig que va avançar les locals, i que va ser contrarestat per una altra marca d’Emma Latorre. A la represa, les tricolors van poder dur el ritme del partit i van mostrar un gran joc col·lectiu i bons atacs per sentenciar el partit amb un cop de càstig de Cristina Modesto, i un assaig de Paula Domínguez i dos de Noa Sánchez, tots tres transformats posteriorment per Modesto.

Les tricolors se situen quartes a la taula amb set punts, i descansaran la propera jornada per enfrontar-se el cap de setmana següent a l’Hospitalet a casa.