Cande Moreno no acaba el descens a Lake Louis

Arrenca a la zona de punts però no completa el traçat

Cande Moreno, en un dels entrenaments a Lake Louis.CHRISTOPHE PALLOT / AGENCE ZOOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Cande Moreno va poder finalitzar la cursa de la Copa del Món de descens celebrada a l’estació canadenca de Lake Louis. L’esquiadora encetava la temporada del circuit mundial després de la suspensió de la primera cita programada a Itàlia, i tot i fer un bon inici (estava situada dins de la zona de punts) no va poder completar el recorregut a la part final del traçat i no va acabar la primera cursa de la temporada. L’esquiadora tindrà avui mateix una nova oportunitat a la Copa del Món amb un nou descens a l’estació canadenca. Demà tancarà aquesta estrena al circuit mundial amb un supergegant que se celebrarà també a Lake Louis.

D’altra banda, i també en esquí alpí, Jordina Caminal va acabar a tocar dels punts a la Copa d’Europa de supergegant celebrada a Zinal (Suïssa), després de finalitzar en 42è lloc. L’esquiadora va fer un temps de 58”77, a 2”49 de la local Janine Schmitt, que va endur-se el triomf, i a 0”49 del Top 30 que dona accés als punts. Caminal va aconseguir millorar els punts FIS, ja que va rebaixar els 77,50 que tenia anteriorment fins als 76,55.

De la seva banda, l’equip EEBE (Esquí Estudi Batxillerat Esportiu) sub 16 segueix amb les estades de pretemporada. El grup va tancar cinc dies de preparació a Sulden (Itàlia), abans d’anar a Cervinia, també al país transalpí, i cloure a França la pretemporada. Està previst que les competicions arrenquin després de les festes de Nadal.

tracking