Partit trampa a les Illes

L’FC Andorra visita l’Eivissa, últim a la classificació que no guanya des de l’octubre

L'equip va fer ahir al país l'últim entrenament.FCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra visita aquesta nit la UE Eivissa (21.00 hores), en el que es podria considerar un partit trampa amb tots els ets i uts. Els balears arriben últims en la classificació de Segona Divisió, i encara sense tècnic després de la destitució al llarg d’aquesta setmana de Juan Antonio Anquela, que no va arribar a durar ni un mes al càrrec després dels mals resultats aconseguits. Mentre els eivissencs busquen el seu substitut, és previst que avui s’assegui a la banqueta de manera interina el secretari tècnic de l’entitat, Carlos Sánchez.

El duel arriba amb dinàmiques totalment oposades per a tots dos equips, amb els balears que no guanyen des de principi d’octubre (sumen sis derrotes i dos empats en els vuit últims duels), en la que és la seva pitjor ratxa a la Segona Divisió en la seva segona temporada a la categoria de plata del futbol espanyol. Els tricolors, en canvi, arriben en un bon moment de forma a Can Misses amb tres victòries en els quatre últims partits a la Lliga Smartbank, a més d’haver aconseguit passar també de ronda a la Copa del Rei i la Copa Catalunya. Els homes d’Eder Sarabia són a tres punts de les posicions de play-off d’ascens, i podrien acabar fins i tot entre els sis primers classificats si aquesta nit s’enduen la victòria.

Sobre l’estat de l’equip per afrontar el duel d’aquesta nit, el tècnic Eder Sarabia va manifestar que “hem fet una setmana espectacular, i l’altre dia vam fer un dels millors entrenaments de la temporada i avui també ens hem entrenat molt bé tot i el fred, les hores i les condicions”. Va agregar que “som en un gran moment, amb les coses molt clares, i veig l’equip especialment inspirat i precís”. Encara sobre el partit, va dir que “haurem d’anar amb aquesta convicció i seguretat i fer un gran partit per mantenir-nos en aquesta línia”.

La casuística de la setmana també ha estat diferent per la destitució del tècnic de l’Eivissa, per això Sarabia va afirmar que “aquesta setmana encara ens hem d’enfocar més en nosaltres perquè estàvem analitzant els partits amb Anquela i ara haurem de repassar més coses dels partits de tota la temporada”. Va afegir que “haurem de tenir en compte les seves virtuts individuals perquè tenen molt bons futbolistes, i hem de ser conscients que el partit estarà en si nosaltres podem donar un gran nivell”. De fet, el tècnic va destacar que “estan treballant amb gent de la casa i tenim una mica d’incògnita de què poden fer, però estem preparats per a qualsevol pla de partit del rival perquè coneixem les característiques dels jugadors”.

L’equip va viatjar ahir cap a les Balears, amb la plantilla completa amb l’excepció d’Alex Petxarroman i Mustapha Bundu, tots dos lesionats, que seran les úniques baixes d’Eder Sarabia per al partit d’aquesta nit, que xiularà l’àrbitre valencià Andrés Fuentes Molina.

tracking