L'FC Andorra guanya a Eivissa (0-1)

Un gol de penal de Bakis deixa als tricolors en llocs de play-off d'ascens

L'FC Andorra guanya a Eivissa (0-1)FCA

L'FC Andorra tancarà la jornada en llocs de play-off d'ascens després d'haver-se imposat a l'UE Eivissa per 0-1 gràcies a un solitari gol de penal de Sinan Bakis. El davanter turc, segon màxim anotador de la Lliga SmartBank, no ha fallat des dels 11 metres després de la pena màxima assenyalada sobre Germán Valera.

El domini ha continuat sent dels homes d'Eder Sarabia, que han tingut opcions per fer el segon abans del descans, però el duel ha arribat 0-1 al descans. A la represa, l'Eivissa ha fet un pas endavant i ha obligat a Nico Ratti a fer dues grans intervencions després de dos tirs d'Isma Ruiz. Els tricolors no han pogut generar tant joc a la segona meitat, tot i que ho han provat amb un xut d'Hector Hevel desviat a l'equador de la segona meitat. El duel s'ha posat encara més a favor de l'FC Andorra al minut 75 amb l'expulsió del local Morante després de que es revisés una targeta groga al VAR, i poc després, Jacobo ha tingut el segon a les seves botes en un tir que ha pogut treure Fuzato.

L'Eivissa s'ha quedat amb nou jugadors al minut 87 per una vermella directa a Pape Diop, i poc després Jacobo ha tingut el 0-2 amb un tir que s'ha acabat estavellant al pal. L'Eivissa ha buscat un empat heròic, però el marcador no s'ha tornat a moure i els tricolors han sumat els tres punts.

Els tricolors tornen demà al Principat per començar a preparar una nova triple jornada, amb el duel de diumenge a casa contra el Cartagena, la visita dimecres següent a Osca, i una nova cita a l'Estadi Nacional el dissabte 10 contra el Leganés.